Kvaliteta dostavljenoga povrća i voća

2017-06-29

Kupovina online u Hrvatskoj polako prestaje biti bauk, barem kad su u pitanju tehnički predmeti ili odjeća. No kad je u pitanju kupovina hrane pa još k tomu kupovina povrća i voća online, nerijetko se ljudi nećkaju. No, zaista ne postoji razlog za to.

Činjenica je da kad kupite odjeću ili obuću dobivate egzaktan predmet kao na slici ili bi tako trebalo biti. No još uvijek postoji problem veličine koja ne mora odgovarati ili nijanse boje. Kod kupovine voća i povrća ljude najviše brine kakav će proizvod dobiti. I to bi bilo razumljivo možda ako kupujete od nekog velikog trgovačkog lanca ili vam dostavu vrši dostavna služba, ali kod nas nema mjesta za brigu.

Osobna dostava

Naime, osim što se svaki komad povrća i voća pomno bira, dostavu vršimo osobno pa vas tako gledamo u oči dok preuzimate svoj paket. S čistim licem stojimo pred vama jer znamo da je u vrećici samo trenutno najbolje od prirode, domaće povrće i voće, organskog uzgoja. Komadi koje vam donosimo su svježe ubrani i dostavljeni u roku par sati tako da zaista nema razloga za brigu oko kvalitete dostavljene robe. Uostalom, napravite prvu narudžbu i uvjerite se i sami.

Besplatna dostava

Već za narudžbe veće od 30 kuna vršimo besplatnu dostavu. Dakle, za 30-tak kuna se uvjerite u kvalitetu dostavljenog povrća i voća. Pri prvoj kupnji možete koristiti i popust od 10% što omogućuje još više artikala po istoj cijeni u vašoj prvoj narudžbi. Isti ili sljedeći dan u večernjim satima svježe ubrano povrće stiže na vaš kućni prag. Dobar tek!